Blue and Gold Pictures, Images and Photos

joi, 19 ianuarie 2012

Cele mai folosite vrăji

Iata cateva din cele mai des folosite vraji, o sa le prezentam fara a descrie ritualul :

Batul - este folosit pentru a desparti cupluri, dezbina familii. Cel sau cea care il foloseste va incerca sa treaca printre doua persoane pe care doreste sa le desparta si in timpul trecerii sa ii atinga pe amandoi cu acel bat. La acest ritual este folosit un sarpe si o broasca.
Schelet de liliac - desparte cupluri dar in acelasi timp, aduce persoana langa altcineva. Persoana vizata este atinsa cu ramasite de liliac. In acest caz se foloseste un liliac si furnici.
Pamant de pe mormant - aceasta metoda duce la probleme de sanatate grave dar cauza si natura acestor probleme nu este depistata de catre medici. In aceasta situatie se foloseste un obiect personal al victimei si pamant de pe un mormant.
Sfoara - se foloseste pentru a provoca diverse necazuri, in general persoanele vizate nu reusec sa isi intemeieze o familie, lucrurile in ansamblu functioneaza in sens invers. In acest caz se foloseste o sfoara care a avut contact cu un mort.

Piper - in general provoaca conflicte, neintelegeri, scandal. Aceasta metoda presupune un ritual cu boabe de piper si un porc.
Acestea sunt doar cateva din metodele care sunt practicate de vrajitoare, singura solutie care va poate ajuta este credinta, rugaciunea, un preot va poate indruma sa urmati calea cea buna, in niciun caz nu este recomandat sa apelati la personele ,,facatoare de minuni”.